Rätt kläder för olika träningsformer

När vi ska komma igång med träningen så är ofta kläderna viktigare än man tror och det handlar inte bara om vem som har snyggaste Inspot för dagen, det vill säga inlägget på instagram, utan givetvis så är det viktigast hur bekväm man känner sig. 

Moderiktig träning

Det ligger enormt mycket jobb och framför allt mode i dagens träningskläder. Många har dem idag även till vardags då de är både snygga, sköna och praktiska. Kläderna säljs idag även av vanliga klädkedjor men är man seriös med sin träning så är det inte det billigaste och snyggaste som gäller. Det ska vara bekvämt och praktiskt för dig att använda kläderna och se till att du är rätt klädd för just din träningsform.

Bekväma kläder

För tjejer så är tränings-bh ett av de viktigaste plaggen, den ska stödja bysten samtidigt som den inte får sitta åt eller vara obekväm. Ska man träna löpning eller spinning så är det skönare med lite tajtare träningskläder men ska man däremot träna yoga eller pilates så vill man ha en löst sittande outfit. Kör man styrketräning eller poledance som idag blivit en populär träningsform så är det ofta lite mindre kläder som gäller, Linne med tightare och kortare shorts på poledancen så man får bra grepp med benen när man gör övningarna på stången.